Over ons

Komach textielmachines BV is een toonaangevende wereldwijde handelaar in gebruikte textielmachines en onderdelen. Door onze jarenlange expertise, ervaring en door onze wereldwijde connecties zijn wij in staat om klanten onmiddellijk de beste textielmachines aan te bieden. Onze aanhoudende groei weerspiegelt het vertrouwen van onze klanten in onze onderneming.

Location Oldenzaal, the Netherlands

  • Geschiedenis

Komach Textielmachines werd in 1977 opgericht door Wil en Leidy Koobs en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van gebruikte textielmachines. Maarten Koobs, zoon van de oprichters, werd in 2001 in het bedrijf opgenomen. Samen blijven ze doorgaan met de basisprincipes van Komach: nauwe relaties met klanten, respect voor hun klanten en de toewijding aan uitstekende service.

  • Internationale expansie

In 1991 werd Komach Textielmaschinen GmbH opgericht. Komach’s opslag capaciteit is vergroot met 5000 m2 om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag en aanbod van textielmachines. Deze opslagcapaciteit is de sleutel geweest naar ons succes op de internationale markt. We verkopen nu aan meer dan 30 landen wereldwijd.

Locatoin Schüttorf, Germany

  • Onze missie

Ondanks de groei binnen de onderneming zijn veel dingen hetzelfde gebleven. De service is nu hetzelfde als vroeger, zo niet beter. Een ding dat Komach succesvol heeft gemaakt is de nauwe relatie die wij hebben opgebouwd met onze klanten. Wij streven ernaar het vertrouwen dat klanten in ons hebben, te behouden.

Wij zijn geïnteresseerd in uw aanbiedingen op het gebied van spinnen, weven, afwerken, non-woven en laboratorium machines en apparatuur. Als er vragen zijn neemt u dan contact met ons op. Wij verkopen ook op commissie basis.